torsdag 9. desember 2010

Torsdagsmat

Torsdag betyr, snart helg! Så nå skal jeg gi dere en oppskrift, som er enkel og grei, som passer godt til en hektisk og oppfylte dager, med ting du kanskje kanskje kunne ha klart deg godt uten. Så her skal dere få en superenkel og meget velsmakende middagsrett. Nemlig: Nachos! Ja, du hørte riktig. Kanskje forbinder du nachos med en mexikansk snacks, men det kan faktisk bli et godt middagsmåltid, med det riktige ingrediensene. (Dette er to porsjoner, og det tar ca. 20 min å lage)

Ingredienser: 
300 g kjøttdeig /karbonadedeig
½ stk løk
½ stk frisk, rød chili i ringer
1 pk kryddermiks + vann etter anvisning på pakken
1 pose tortillachips á 200 g
½ boks hermetiske brune bønner
1 boks salsa
½ stk finstrimlet purre
1 dl revet hvitost

Fremgangsmåte:
1. Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne. Hvis små barn skal spise bør du vurdere å bruke mindre chili. Mange barn synes det blir for sterkt.
2. Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
3. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten tilslutt.
4. Gratiner i stekeovn på 250° C i ca. 5 minutter.
 
Du kan godt servere med en liten salat ved siden av, SPIS OG NYT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar