Ingredienser:
300 g kjøttdeig /karbonadedeig
½ stk løk
½ stk frisk, rød chili i ringer
1 pk kryddermiks + vann etter anvisning på pakken
1 pose tortillachips á 200 g
½ boks hermetiske brune bønner
1 boks salsa
½ stk finstrimlet purre
1 dl revet hvitost
Fremgangsmåte:
1. Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne. Hvis små barn skal spise bør du vurdere å bruke mindre chili. Mange barn synes det blir for sterkt.
2. Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
3. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten tilslutt.
4. Gratiner i stekeovn på 250° C i ca. 5 minutter.
Du kan godt servere med en liten salat ved siden av, SPIS OG NYT!
½ stk løk
½ stk frisk, rød chili i ringer
1 pk kryddermiks + vann etter anvisning på pakken
1 pose tortillachips á 200 g
½ boks hermetiske brune bønner
1 boks salsa
½ stk finstrimlet purre
1 dl revet hvitost
Fremgangsmåte:
1. Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne. Hvis små barn skal spise bør du vurdere å bruke mindre chili. Mange barn synes det blir for sterkt.
2. Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
3. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel resten av ingrediensene på toppen, osten tilslutt.
4. Gratiner i stekeovn på 250° C i ca. 5 minutter.
Du kan godt servere med en liten salat ved siden av, SPIS OG NYT!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar